Skip to main content

Tabacoloog

Kevin

Vanspranghe

Over Kevin
In een eerste sessie gaan jullie in gesprek, jouw rookhistoriek wordt besproken en er wordt een gepersonaliseerd traject opgesteld. In de vervolgsessies zal verder gewerkt worden aan het gekozen traject, er wordt besproken hoe het met je gaat, wat gaat er goed, wat gaat er moeilijk,… Hier en daar zal er worden gesleuteld aan de aanpak. Je kiest zelf wanneer de begeleiding eindigt.
Kostprijs
De tarieven zijn wettelijk vastgelegd door de overheid en zijn al voor een groot deel terugbetaald: Personen ZONDER verhoogde tegemoetkoming: € 7,5/kwartier (eigen bijdrage) Personen MET verhoogde tegemoetkoming en jongeren tem 21j.: € 1/kwartier (eigen bijdrage) Opgelet: er wordt slechts 4 uur per kalenderjaar terugbetaald (dit wordt door Kevin bijgehouden) + deze regeling geldt enkel voor personen wonende in het Vlaams gewest! Betalen is mogelijk via Payconiq, per overschrijving of in cash.
Afspraak maken

De consultaties zullen (enkel op afspraak) doorgaan op zaterdagvoormiddag in onze praktijk.
Indien dit moment niet lukt, kan ook op een ander moment een consultatie bij jou thuis worden voorzien.

Maak een afspraak

Een afspraak kan je maken door te mailen of door een berichtje te sturen via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je patiënt van een MediX huisarts? Dan kan je ook een afspraak maken via het secretariaat.